Mijn goede voornemens voor dit jaar

Het is grappig om te zien hoe goede voornemens kunnen veranderen in de loop van de jaren. Toen ik dertig was zette ik ambitieuze, zakelijke doelen voor mijzelf. Dit jaar word ik 42 en denk ik meer aan dingen als: meer tijd met mijn gezin doorbrengen, aan mijn gezondheid werken of mijn financiën voor in de toekomst regelen. Hoe zit dat met jou? Het voordeel van doelen op papier zetten, is dat het jouw onderbewustzijn stimuleert om eraan te werken in de rest van het jaar. Probeer het eens. Schrijf jouw doelen eens op en stop ze in lade of een mapje op jouw computer en doe er vervolgens niets meer mee. Zoek ze aan het eind van 2015 weer eens op. En kijk wat er van terecht is gekomen. Minstens een aantal van deze doelen zullen op de een of andere manier behaald zijn. Zo werkt het nu eenmaal. De resultaten verbeteren enorm als je jouw lijstje iedere maand eens bekijkt. In 2015 wil ik de volgende dingen doen:
  • Minstens 20 boeken lezen / luisteren waarvan er minstens 1 toegevoegd kan worden aan mijn lijstje van ‘Boeken die mijn leven veranderd hebben’ (tot nu toe 4 boeken).
  • Kleine aanpassingen doen aan mijn dagelijkse routines om mijn gezondheid te verbeteren
  • Deze zomer een roadtrip maken door Italië maken met mijn gezin
  • Kennis opdoen op het gebied van investeringen. (Als tegenhanger van een bedrijf oprichten)
En natuurlijk zullen Robert en ik, samen met ons geweldige team, hard werken om de beste oplossingen aan jou te kunnen aanbieden en jou te helpen met het opbouwen van jouw online aanwezigheid. Om te beginnen: zorgen dat de lancering van SwiftySite 2.0  zo snel mogelijk plaats zal vinden! Mijn wens voor jou aan het begin van dit jaar is dat je, met behulp van ons, ervoor kan zorgen dat internet voor jou en jouw bedrijf een meerwaarde wordt.   Chris
January 5, 2015
Chris Vermeulen
Dutch, Geen onderdeel van een categorie, 2015, nieuwjaar